Limfadenita penisului

Balanopostita acută

ajută  mă penis mic

Sfatul Medicului O forfecare în inghinal care doare la atingere La docul de noapte, vreau să-i rog bejendolului inghinal, dacă este ținut, iar axul penisului este umflat. Gâturile dureroase din inghinal pot apărea atunci când există o infecție sau o inflamație în jurul acesteia, acest lot se numește limfadenopatie ganglionii limfatici umflați.

erecția este dar slabă de ce

Nu se poate asocia și umflarea penisului. Alte afecțiuni care provoacă dureri inghinale sunt: foliculita, fierbe furuncule abces limfadenita inflamația ganglionilor limfatici înșiși Puteți simți alte plângeri, împreună cu umflarea penisului, cum ar fi mâncărime, arsură, roșeață, pete sau reapariție.

Ce se întâmplă în ganglionii limfatici

Dacă se constată o erupție cutanată pe axul penisului, pot apărea plângeri de umflare în penis în boli de piele, cum ar fi psoriazisul, eczema, infecțiile fungice sau infecții cu transmitere sexuală. Penisele umflate pot fi, de asemenea, declanșate de vătămarea penisului, de exemplu, datorită masturbării, relațiilor intime cu lubrifianți lipsiți de sexul anal.

dacă nu există erecție timp de un an

Este bine să primiți tratamentul adecvat, vizitați un dermatolog și un medic sex pentru examinare în limfadenita penisului direct. Medicul va analiza starea umflăturii și vă va oferi tratament în funcție de cauza Măsuri preventive: evitați relațiile intime riscante fă destule prevestiri în timpul relațiilor intime evitați masturbarea traumatică limfadenita penisului haine care absorb transpirația Sper să vă ajute, dr. Mira ".

model masculin penis

Asevedeași