Penis dislocat. Faloplastia: marirea si ingrosarea penisului

Penis uman - Human penis - eldiva.ro

Îngroșare penis 1.

Motive de dislocare

Ce presupune ingrosarea penisului cu grasime proprie? Cum stiu daca sunt un bun candidat pentru ingrosarea penisului cu grasime? Candidatii ideali trebuie sa aiba peste 20 ani, sa nu aiba boli cronice decompensate sau care necesita un tratament special care poate creste riscul de complicatii anti-agregante,anti- coagulante, cortizonice, etccare sa aiba depozite suficient de mari si potrivite de grasime si o conformatie a penisului fiziologica, cu un preput normal dezvoltat.

Pacientii care sunt foarte bine definiti ca si grupe de muschi sau cei care sunt foarte slabi nu sunt candidati buni.

a încetat să se mai ridice dimineața penisului

Procedurile de medicina regenerativa vor presupune obligatoriu 2 tehnici in aceeasi operatie : liposuctie si lipofilling injectarea de grasime si fiecare din cele 2 trebuie sa produca rezultate foarte bune. Ca si chirurgi plastici nu avem voie sa distrugem un tesut de dragul altuia.

Pierderea sensibilității.

Asta se poate intampla in situatia pacientilor care au o cantitate de grasime foarte redusa si care considera ca indiferent ca nu ar avea cantitatea suficienta chiar si pentru 1 sedinta sa incerce sa adauge un volum mic. Problema in aceste cazuri este legata de locul penis dislocat recoltare a grasimii in urma liposuctiei care poate sa ramana cu iregularitati si diformitati datorita stratului redus de grasime  in care canula va agresiona tesutul in incercarea de a obtine cat mai multa grasime.

Nu recomandam aceasta abordare deoarece va aduce doar nemultumiri si rezultate nesatisfacatoare atat pe zona liposuctiei cat si a penisului.

De regulă, asemenea daune sunt rare. Contuzie integritatea tegument penian nu este rupt, fractură tunica albuginea corporum cavernos nu a avut loc, corpul cavernos nu sunt deteriorate, dar pot deteriora uretra. Simptome contuzii și dislocări ale penisului În timpul contuziei penisului, se produce o deteriorare a grăsimii subcutanate, care se absoarbe din plin sânge.

Procedura va fi optima pentru pacientul care are cel putin 2 zone de unde se poate recolta grasimea deoarece daca va fi nevoie si de a 2-a sedinta, se va putea aborda o alta zona diferita de prima. Penis dislocat aceasta intotdeauna in cadrul consultatiei stabilim o strategie cu pacientii nostri. Am citit pe mai multe publicatii penis dislocat ca nu toata grasimea se mentine. Este adevarat?

sfaturi pentru un om în erecție

Cum se procedeaza in aceasta penis dislocat Se poate face ceva ca sa se mentina cat mai multa grasime? Zonele in care grasimea are o calitate si textura ridicata sunt coapsele supero-interne, flancurile abdominale si regiunea interna a genunchilor. Totusi, experienta ne-a demonstrat ca zonele in care stratul de grasime a fost penis dislocat este foarte rezistent la procesele de slabire, sunt cele mai bune.

Grasimea care a rezistat curelor de slabire va fi mult mai rezistenta si in locurile unde ajunge sa fie injectata. Canulele trebuie sa fie destul de groase si cu cat mai multe orificii relativ mari, astfel incat acest proces sa se faca cat mai usor, cu o presiune cat mai mica si cu o aspiratie cat mai mica pentru a nu se distruge celulele adipoase.

cum să poarte un inel de erecție

Acest moment e unul dintre cele mai importante deoarece o presiune a aspiratiei ridicata va distruge viabilitatea adipocitelor, si peretele acestora va fi compromis. Asadar, canule relativ mari, orificii multe si presiune redusa. Exista multi chirurgi plastici care nu efectueaza nici un procedeu de separare a grasimii de restul constituentilor, lasand-o sa se separe natural prin procesul de decantare.

Pentru procedura de ingrosare a penisului, consideram ca tehnica decantarii urmata de tehnica Coleman este penis dislocat mai indicata deoarece centrifugarea se face foarte facil datorita cantitatii si timpului relativ scurt pentru aceasta.

In plus, multi noduli si granuloame pot fi datorate chisturilor sau microchisturilor uleioase care pot lua nastere daca uleiul nu a fost indepartat prin metoda decantarii. Asadar, daca grasimea a fost decantata in prealabil,in urma centrifugarii, nu se va mai forma ulei, decat o fina lama de lichid aproape transparent, care va urma sa fie inlaturat, pentru a se lasa doar grasimea pura.

In ultimii ani pe penis dislocat tehnica Coleman, efectuam un transfer special al grasimii care o transforma in grasime cu particule mici- nano-grasime.

Faloplastia: marirea si ingrosarea penisului

In penis dislocat fel aceasta devine mai moale si mai usor de distribuit prin masaj, reducand drastic posibila aparitie a chisturilor uleioase sau a nodulilor grasosi care pot fi deranjanti mai ales daca sunt mari. Grasimea trebuie injectata cu o canula destul de subtire pentru a nu lasa orificii largi si a nu crea canale foarte mari, care sa aiba cel putin 1 orificiu, folosindu-se seringi de maxim 3 ml si cu o presiune cat mai scazuta.

care bărbați au penisuri mari

Totul depinde de relatia intre canula si seringi, astfel incat sa nu se injecteze niciodata in presiune. Pentru ingrosarea penisului e bine sa se injecteze sub fascia peniana superficiala pentru a se crea volum si proiectie si subcutanat doar pentru contur daca e necesar.

coasta coronariană a penisului

Concluzia este ca e imperios necesar ca toti parametrii mai sus amintiti sa se faca usor si facil astfel incat grasimea sa nu fie traumatizata. De acest lucru depinde foarte mult rata ei de mentinere. Totusi, chiar cu toata stradania noastra exista unii penis dislocat care considera ca s-a pierdut o cantitate mai mare decat se asteptau si astfel doresc sa recurga la a 2-a sedinta, care de obicei este de completare si nu presupune aceeasi cantitate ca la prima procedura.

mărirea penisului aloe

Recomandam tuturor pacientilor sa stie ca e posibil sa opteze si pentru a 2-a sedinta, dar niciodata mai devreme de 6 luni deoarece grasimea injectata initial are nevoie sa se stabilizeze. Asadar de obicei incercam sa facem o strategie si pentru viitor pentru alegerea zonelor de recoltare a grasimii, care e bine sa fie diferite de la o sedinta la alta, pentru a evita procesele de cicatrizare subcutanata in urma liposuctiei initiale.

Ce presupune ingrosarea penisului cu derm propriu? Presupune recoltarea a 2 lambouri cutaneo-grasoase piele si grasime de la nivelul fetelor interne ale bratelor, penis dislocat inghinale sau santurilor fesiere, care apoi sunt dezepidermizate se foloseste un dispozitiv electric special care va inlatura doar stratul superficial al pielii si inserate perpendicular cu axul penisului, peste fascia Buck dupa ce a fost efectuata in prealabil circumcizia.

Conteaza marimea penisului?

Care vi se pare ca este mai buna: ingrosarea penisului cu grasime sau ingrosarea penisului cu derm propriu? Diferentele sunt foarte mari: daca pentru grasime durata este de 1 ora si recuperarea de 1 zi, cu mici orificii de 5mm pe unde se recolteaza si injecteaza grasimea si un risc de complicatii destul de redus, pentru procedura cu derm totul este la polul opus.

Chiar daca procedura de injectare de grasime poate sa presupuna inca o sedinta la o perioada de timp pentru un rezultat penis dislocat deoarece nu toata grasimea se mentine, e bine de stiut ca si pentru derm e la fel. Nici unul dintre cele 2 tesuturi transferate nu are vascularizatie si ele vor trebui sa isi formeze vase noi de sange de la nivelul vaselor de la fasciile penisului.

Probleme penis (14 ani, sex masculin, virgin). Ajutati-ma!

La fel de bine  si dermul va prezenta aceleasi caracteristici cand vine vorba de vascularizatie si vase de neo-formatie, ceea ce-l va face la fel de susceptibil la resorbtie.

Cu alte cuvinte si dermul se poate pierde. In plus, cicatricile restante, durata operatorie mai mare decat in cazul grasimii, riscurile mai crescute atat pe termen scurt cat si mediu si lung, fac procedura cu derm optima doar pentru pacientii slabi sau musculosi crește lungimea și grosimea penisului foarte motivati.

Cum trebuie sa ma pregatesc pentru procedura de ingrosare a penisului?

Contuzii și dislocări ale penisului

De asemenea necesita sa fiti exercitarea penisului jelq cu 2 zile inainte pe zona intima si eventual pe regiunea sau regiunile de unde se va recolta grasimea si totodata pe aceleasi zone sa faceti o decontaminare a tegumentelor cu zile inainte de procedura in cadrul dusului folosind solutii dezinfectante de tipul Clorhexidinei sau Betadinei. Ce complicatii pot sa apara dupa ingrosarea penisului? Este posibil ca dupa cateva luni, mai ales dupa ce pacientul isi reia activitatile sexuale, datorita acestora, penisul si mai ales grasimea se sufere modificari ale conturului, dar in principiu acest aspect se intampla penis dislocat de rar.

Totusi, daca apare, cea mai buna si usoara solutie pentru a se rezolva este sa se astepte cel putin 1 an si apoi daca se considera eficienta, sa se repete sedinta de ingrosare care astfel poate corecta diformitatile foarte facil. Cati cm se pot castiga prin procedura de ingrosarea penisului?

Care este perioada de recuperare si ce presupune dupa o procedura de ingrosare cu grasime proprie? Practic singurul disconfort poate fi legat de procedura de liposuctie si pe zona sau zonele unde se practica se va penis dislocat o jena de tipul " febrei musculare ". Aceasta dureaza cateva zile. De obicei pacientii sunt activi, in campul muncii si pentru penis dislocat a vea un confort superior dupa procedura de ingrosare le recomandam sa aiba la dispozitie zile pentru a se relaxa si totodata a vedea cum trebuie sa gestioneze pozitia penisului.

Grasimea este un produs semi-solid si totodata moale, care se poate disloca sau deplasa usor daca anvelopa este compresionata din exterior sau penisul este indoit, flectat sau strans.

Închide Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies.

Lenjeria intima trebuie sa fie cat mai lejera sau chiar sa lipseasca in primele zile. Recomandam pacientilor sa aiba posibilitatea ca in primele zile sa poata monitoriza la fiecare ore distributia grasimii prin pozitionarea penisului intr-un mod confortabil si lejer. Dupa aproximativ 30 zile acest regim nu mai este asa important deoarece grasimea incepe sa se stabilizeze si anumite pozitii care inainte putea provoca dislocarea grasimii, acum nu vor mai produce aceleasi riscuri.

Daca e sa luam exemplul unui recipient de pasta de dinti sau de crema: cand recipientul este desfacut din cutia sa, arata perfect.

Asevedeași