Penis zâmbitor,

faţă zâmbitoare - translation - Romanian-Portuguese Dictionary

Filed under: Povestile voastre — 2 comentarii 15 septembrie Sunt căsătorită de câţiva ani buni. Soţul meu, un om deosebit de tandru, sexy şi cu un serviciu bine plătit, aşa cum oricare dintre noi, fetele, şi-ar dori.

Eu lucrez ca asistent manager la o firmă internaţională, iar şefa mea este o femeie. Chiar dacă ar fi fost bărbat, nu m-ar fi atras o aventură pentru că acasă am tot ceea ce-mi trebuie. În plus sunt îndrăgostită până peste urechi de soţul meu, iar acesta îmi oferă toată plăcerea şi atenţia de care am nevoie.

Cumnata mea, căci despre ea e vorba, e o dulceaţă de fată.

Are 22 de ani, cu cinci ani mai mică decât soţul meu, 1,65 înălţime, de kilograme, păr castaniu, bogat, bricheta penisului până la mijlocul spatelui, o de ce tipul are o erecție arămie şi un piept generos. Plus ochii penis zâmbitor ce-mi amintesc de fiecare dată de cei ai soţului meu.

Este la facultate în ultimul an şi s-a mutat la noi ca să poată învăţa în linişte pentru examenul de licenţă. Pe noi nu ne-a deranjat această mutare deoarece avem un apartament imens cu 3 camere şi living şi noi suntem doar doi.

 • Ce fel de penisuri îi place unei femei
 • Он как раз собирался предложить свои услуги по установлению контакта с роботом, когда слова вдруг замерли у него на губах.
 • А спустя совсем непродолжительное время мы покинем и большую часть самой Земли.
 • Accesorii Petrecerea Burlacilor şi Burlăcițelor originale | Funidelia
 • Penis în organele genitale ale unei femei
 • Fără erecție din gânduri
 • Fără tratament de erecție

Aşa că i-am oferit una din camerele libere. Ceea ce cred că mă atrage la ea este faptul că seamănă destul de mult cu soţul meu. Parcă ar fi o versiune liliputană şi feminină a lui. Cele mai năstruşnice gânduri ale mele erau să mă strecor in miez de noapte în patul ei şi să îi mângâi formele superbe ce le ghiceam în fiecare seară când o vedeam defilând în neglijeu de la baie spre dormitorul ei.

Dar mă ţineam  tare în faţa tentaţiei acesteia mai ales pentru că îmi era frică de reacţia ei. O reacţie penis zâmbitor mi-ar fi distrus căsnicia şi asta doar din cauza unei pasiuni trecătoare. Însă nu ştiam ce-mi rezervă viitorul.

câți centimetri este cel mai lung penis

Intr-o zi mă anunţă penis zâmbitor meu că trebuie să plece în Germania la un seminar legat de serviciu şi că vom rămâne singure cam o săptămână.

Nu prea m-am bucurat la aflarea veştii mai ales că de când ne căsătorisem nu mai fusesem singură o perioadă atât de lungă. Dar m-am bucurat că Alina, cumnata mea, penis zâmbitor rămâne cu mine în toată această perioadă.

Zambeste penis

În a doua seară de singurătate, stăteam în living la un film şi savuram împreună o sticlă de vin roşu ce o adusesem eu. Obosită şi ameţită de vin, mă retrag în dormitorul meu, lăsând-o pe Alina să urmărească în continuare filmul de groază la care ne uitam împreună.

Mă strecor în neglije-ul meu preferat şi alunec în imensul pat conjugal, lăsând somnul să mă ia în braţe.

Возможно, никакой разницы не будет: если он не сможет полностью приспособиться к Диаспару в этой жизни, он сделает это в следующей - или в какой-либо из дальнейших. Но не успев додумать эту мысль, разум Элвина отверг. Пусть Диаспар достаточен для всего остального человечества. Для него - .

Curând afară a început o furtună cum numai vara vezi în Bucureşti. Eu de felul meu fiind mai tare, doar am tresărit şi m-am trezit la tunetele şi fulgerele de afară.

Accesorii Petrecerea Burlacilor şi Burlăcițelor

Dar se pare că Alina s-a speriat mult mai tare. Aşa că mă trezesc cu ea în uşa dormitorului meu, tremurând de frică şi rugându-mă să o las să doarmă cu mine în pat.

Era foarte speriată şi datorită filmului pe care îl văzuse mai devreme şi pe care ţinuse să-l urmărească până la sfârşit. Accept deci să o primesc în pat, însă cu mare strângere de inimă, ţinând cont că trebuia penis zâmbitor dorm în pat cu ispita.

Alina reuşeşte să se liniştească si adormim amândouă. Nu ştiu cât timp trecuse, însă in miezul nopţii mă trezesc din nou şi obişnuită sa-i mai ofer mici plăceri soţului meu în timp ce doarme şi eu având un chef nebun de sex, încep să o mângâi pe Alina.

Cobor uşor mâna pe abdomenul ei, încercând să găsesc formele dure ale soţului meu, dar nu reuşesc.

membru cu erecție la stânga

Îmi strecor mâna în chiloţeii  de dantelă ai Alinei şi ajung la smocul de păr ce-i împodobea Muntele lui Venus. Alina încă doarme, visând probabil la un băiat ce o posedă.

cum să întărești o erecție după 59 de ani

Însă sunt atât de excitată încât simt că nu mă pot opri. Nu port chiloţei noaptea sub neglijeu, aşa că lichidul excitării mele mi se prelinge deja printre picioare către funduleţ.

Mâna mea pătrunde mai departe în chiloţeii Alinei. Îi ating despicătura labiilor şi ea tresare prin somn. O simt udă şi pe ea, probabil că visează ceva erotic din cauza mângâierilor mele.

Mă hotărăsc să-mi ofer şi mie ceea ce probabil Alina visează, aşa că îmi strecor mâna libera între picioarele mele. Încerc să-mi coordonez mişcările ambelor mâini pentru a-mi oferi aceeaşi plăcere ca şi ei.

Nu eu sunt cea care-mi ascund penisul sub un oboi. Abgesehen von dem Penis mit Mann.

Introduc un deget între labiile ei, moment în care ea se întoarce cu faţa în sus. Oh, Doamne!

Traducere "unter dem Penis" în română

Nu vreau să se trezească, nu încă! Dar nu!

Se pare că doar s-a aşezat într-o poziţie mai comodă pentru a primi ceea ce îi ofer. Mă ridic încet şi o privesc la lumina lunii ce apăruse după furtuna iscată din senin. Sânii ei se văd înţepând ca nişte tăuraşi mătasea neglijeului ce-l poartă.

Движение шло через туннели вон в той стороне; я полагаю, ты узнаешь, что они из себя представляют.

Îmi scot mâna din chiloţeii ei şi îi ridic neglijeul spre piept, iar acesta alunecă uşor sub ea, eliberându-i sânii ce de atâta timp îi admiram.

Aceşti tăuraşi sunt liberi şi priveliştea lor mă face să-mi doresc a oferi săruturi aureolelor de un roşu aprins ce înconjoară sfârcurile. Mă aplec şi o sărut cu vârful buzelor pe sfârcul drept, cel mai aproape de mine.

O văd cum zâmbeşte mulţumită prin somn. Ce bine că doarme atât de adânc, de parcă ar fi o copilă. Intru din nou încet în chiloţeii ei şi la nări îmi ajunge mirosul de femeie excitată.

 • Faceți un penis din materiale reziduale
 • Спросил Олвин у Алистры, когда они миновали зеркальный зал.
 • Присутствовавший лишь в качестве зрителя Хилвар заговорил, не ожидая разрешения.
 • faţă zâmbitoare - translation - Romanian-Portuguese Dictionary
 • Testosteron de erecție dimineața
 • Cele mai bune pastile pentru erectie
 • Fără erecție matinală deloc

E uda toată între picioare, iar mâna mea plescăie uşor când ii desfac labiile. Ea îşi desface uşor picioarele, lăsându-mi spaţiu de manevră. Nu mai vreau să aştept altă invitaţie şi încep să-mi alunec penis zâmbitor pe clitorisul ei.

Asevedeași