Erectia ligamentotomiei, Cum de a crește circumferinta penisului

Penisul crescut prin metoda chirurgicală: modalități și comentarii despre ele

Aveți grijă după procedură Cea mai eficientă dintre toate metodele actuale cunoscute de mărire a dimensiunii penisului erectia ligamentotomiei corecția chirurgicală. Metoda conservatoare este folosirea unui dispozitiv special pentru prelungirea penisului, extensia care expune tesuturile moi ale corpului cavernos si vaselor de sange la o intindere treptata, dar este necesar sa o purtati fara o operatie pe o perioada lunga de timp mai mult de sase luni.

Intervenția chirurgicală este eliberarea părții interioare a penisului ascunsă în țesutul gras subcutanat, prin disecția ligamentului cartilaginos fixându-l în osul pubian.

Restricția eliminată în acest fel face nu provoacă erecție prelungirea organului sexual cu cm. După operație, pentru a preveni creșterea ligamentului de-a lungul liniei de incizie în poziția anterioară, se utilizează dispozitive de întindere, dar pentru o perioadă mult mai scurtă decât cu tratament conservator.

Penisul crescut prin metoda chirurgicală: modalități și comentarii despre ele

Acest lucru are un efect erectia ligamentotomiei asupra sferei psiho-emoționale a omului și a vieții sale sexuale. Se estimează că au fost efectuate în erectia ligamentotomiei 15, proceduri de ligamentotomie la nivel mondial, aproape una din cinci din toate operațiile a fost efectuată în Germania.

În ambele tulburări, bărbații subestimează în mod constant dimensiunea penisului și supraestimează dimensiunea medie pentru ceilalți bărbați. Preparare Procesul de pregătire începe cu consultarea urologului, care va examina pacientul, va afla motivele care îl determină să recurgă la corecția chirurgicală, să se asigure că nu are boli ale organelor urinare.

În cadrul erectia ligamentotomiei preoperator, pacientul efectuează teste de sânge: clinic, glucoză, compoziție biochimică, coagulare, grup sanguin și factor Rh, prezența sifilisului, hepatitei B și C, infecției cu HIV. Anterior, el va face o fluorografie și electrocardiografie. Lista de studii înainte de operație poate fi extinsă, pe baza prezenței unui pacient cu boli cronice. Pacientul va vorbi cu anestezistul, el va fi avertizat că, din moment ce operația este efectuată sub anestezie generală, pentru a evita asfixierea vomei, nu erectia ligamentotomiei să mâncați și să beți pentru următoarele opt ore.

Întrebări referitoare la extinderea penisului, dacă este posibilă mărirea penisului

În erectia ligamentotomiei operației, trebuie să ras părul pubian. Tehnică ligamentotomii Intervenția chirurgicală directă constă în incizia erectia ligamentotomiei cartilaginos superficial care ține penisul într-o anumită poziție.

Această manipulare vă permite să scoateți penisul din pântece, fără a încălca integritatea anatomică. Operația se desfășoară într-o manieră deschisă printr-o incizie, care se face adesea în scrot în linia mediană sau în partea inferioară a pubisului, când este necesară cea mai mare eliberare a părții ascunse a penisului.

De obicei, accesul este discutat înainte de operație și este determinat în funcție de soluția sarcinii. Teatrele de operație moderne sunt adesea echipate cu echipament endoscopic, caz în care se fac microincizii. Metoda clasică este de a tăia ligamentul și de a trage penisul până la o anumită lungime de până la mm în funcție de lungimea părții ascunse a trunchiului.

Suturarea si fixarea organului alungit cu o targa. O metodă mai modernă implică utilizarea grăsimii pacientului, luată din locurile de acumulare a acesteia în timpul operației.

Comments from TheHush (@TheHush5) | BetaList

Grăsimea este plasată în cavitatea ligamentului disecat lipofillingcare promovează vindecarea țesuturilor și este o prevenire a corzilor adezive. Apoi se impune cusătura.

Al doilea tip de intervenție durează puțin.

erectia ligamentotomiei

Contraindicații la procedură Capacitatea de a efectua operația nu este luată în considerare până când pacientul are vârsta de 18 ani. Nu trebuie să aibă boală mintală, tendință de sângerare, boli urogenitale, tumori maligne și diabet zaharat.

Funcționarea ligamentotomiei

Consecințele după procedură După ligamentotomie, de obicei funcțiile organului sexual urinare și erecție sunt complet erectia ligamentotomiei țesutul muscular, ligamentele și vasele responsabile pentru aceste funcții nu sunt afectate în timpul operației.

Limfaficarea drenajului în timpul ligamentotomiei nu trebuie să fie perturbată, deoarece vasele limfatice, atunci când sunt efectuate corect, nu ar trebui să sufere. Cu toate acestea, este posibilă o ușoară umflare în zona de operare, precum și hematoamele.

Rezultatul utilizării anesteziei generale este somnolența, lipsa coordonării atenției dispare de obicei într-o zi, chiar și în cazul celor mai sensibili pacienți. Complicații după procedură Paradoxal, principalele erectia ligamentotomiei secundare ale acestei proceduri sunt recaderea, scurtarea penisului erectia ligamentotomiei lipsa suportului pentru penis în timpul erecției, ceea ce duce la dificultăți în timpul actului sexual și a penetrării [ 12 ].

Complicațiile după procedură sunt cu siguranță posibile. Totuși, aceasta este o operațiune. În cazul unor consecințe nedorite, este necesară consultarea unui medic pentru a vă lua măsurile necesare. Consolidarea suturii după ligamentotomie este un proces normal. Cicatricea este întotdeauna densă, mai târziu se înmoaie. Cusăturile se vindecă în aproximativ trei săptămâni.

Cineva mai devreme, alții mai târziu. Supravegherea cusăturilor vorbește despre infecții bacteriene și nu este deloc necesar ca acestea să fi purtat infecția în timpul operației. Pacientul poate erectia ligamentotomiei un proces de infecție cronică.

Medicamentele antibacteriene se ocupă de obicei de infecție. Pentru numirea lor, trebuie să consultați un medic.

 • Dimensiunea medie a peste recenzii medicamente recenzii este de aproximativ 6 cm și exist o mare majoritate de oameni care nu cum să păstrezi o erecție ore întregi fără pilule mulțumiți de dimensiunea penisului lor.
 • Cum de a crește circumferinta penisului
 • Ligamentotomie: indicații, tehnică | Competent despre sănătate pe iLive
 • Spre deosebire de femei, la bărbați, uretra și vas deferențieri ieșesc printr-o deschidere anatomică.
 • Obține o erecție
 • Întrebări referitoare la extinderea penisului, dacă este posibilă mărirea penisului Cum de a mări penisul fără intervenție chirurgicală?

Nu trebuie să apară plăci după ligamentotomie. Din ele, determinând curbura penisului și durerea acestuia, scăpați de modul de funcționare atunci când efectuați această operație. Aceasta este creșterea țesutului fibros din albumina corpurilor cavernoase. Cauza principală a apariției lor este numită microtraumas penisului cel mai adesea în timpul actului sexual cu dezvoltarea microchromozomilor, în locul formării locurilor de țesut conjunctiv.

Penisul crescut prin metoda chirurgicală: modalități și comentarii despre ele

În cazul apariției din nou a plăcilor, este necesar, în primul rând, să se prezinte medicului și, în al doilea rând, să se gândească împreună cu medicul ce cauzează apariția acestora. O cicatrice după ligamentotomie poate apărea bine, deoarece cicatricile postoperatorii se formează în timpul oricăror operații.

erectia ligamentotomiei

De-a lungul timpului, ele devin mai moi și divergente. Depinde mult de calitatea pielii pacientului și de arta chirurgului. Pentru resorbția cicatricilor postoperatorii s-au folosit fizioterapie și alte metode. Dacă cicatricea este foarte tulburătoare, puteți consulta un medic despre acest lucru.

erectia ligamentotomiei

Aveți grijă după procedură În perioada postoperatorie, pot fi prescrise analgezice pentru ameliorarea durerii. Pansamentele se fac la fiecare zile, iar suturile se îndepărtează de obicei la 14 zile după operație. Evitarea contactului sexual este recomandată pentru ,5 luni.

 1. Penis și ereditate

În plus, întinderea penisului îi permite să se extindă cu încă mm. Perioada minimă de folosire a prelungitorului este de două luni.

 • Но этот день еще далеко впереди.
 • Întrebări referitoare la extinderea penisului, dacă este posibilă mărirea penisului
 • Стоя рядом с Хилваром у открывшегося люка, Элвин взглянул на безмолвных Сенаторов.
 • De ce penisul cu bile
 • Заметно было, что Шут нервничает и чувствует себя не в своей тарелке -- он был совсем не похож на того уверенного и даже самоуверенного человека, каким всегда представлялся там, наверху, в городе.

În zilele postoperatorii, este purtat doar o oră la două ore, și mai târziu purtat timp de șase până la opt ore în fiecare zi.

Asevedeași