Schimbarea penisului

schimbarea penisului

schimbarea penisului

Penisul este format din doua corpuri erectile acele structuri care umplute cu sange determina erectia : corpii cavernosi si corpul spongios. Aceste structuri au dimensiuni fixe si nu se poate interveni asupra lor.

schimbarea penisului

Dimensiunile normale ale penisului la un adult, in stare de repaus, sunt de apox 10 cm in lungime si cm in circumferinta. In schimbarea penisului dimensiunile considerate in limite normale sunt cuprinse intre 10 si 20 cm lungime, iar grosimea poate varia intre 8 si 14 cm in circumferinta. Alungirea penisului se face printr-o interventie chirurgicala la nivelul partii fixe aflate sub piele in apropierea bazinului unde se afla radacina penisului si a corpilor erectili.

schimbarea penisului

Acestia sunt foarte puternic fixati in perineu prin mai multe ligamente. Prin operatia de alungire a penisului se sectioneaza unul din aceste ligamente permitind alungirea penisului. Cresterea lungimii penisului se schimbarea penisului atat asupra dimensiunilor in repaus cat si asupra celor in erectie.

schimbarea penisului

Prin aceasta operatie se pot castiga intre 2 si 5 cm in lungime, in functie de particularitatile anatomice ale fiecarui pacient. Operatia nu se poate face decat o singura data, nu se poate repeta si nu este reversibila nu se poate reveni la forma si dimensiunile dinaintea operatiei.

schimbarea penisului

Cum trebuie sa te pregatesti pentru procedura? Care sunt contraindicatiile metodei?

schimbarea penisului

Asevedeași